Slideshow Image 1
Slideshow Image 3
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3

CYKELGROSSISTEN

Cykelgrossisten har många års erfarenhet utav grossisthandel när det gäller cyklar. Under flera år har företaget funnits på Mileksväg 1 i Mönsterås. I början av år 2012 gjordes en storsatsning och företaget flyttade till helt ny lokal i centrala Norrköping, den nya adressen är Rågången 73. I den nya lokalen så finns det även en cykel-showroom där man kan kolla vilken cykel som kan passa.


Tänker du köpa en ny cykel? Då har du kommit rätt!
1. Vi har rätt cykel för dig.
Vi har ett brett sortiment av cyklar i alla prisnivåer och är redo att hjälpa dig hitta cykeln som passar dina behov. Vi ger experthjälp i att välja rätt cykel typ och modell, då du behöver en cykel typ som är rätt för dig och vår erfarna personal kommer att lyssna till dig och hjälpa dig att välja.2. Komfort och säkerhet är inbyggt i varje cykel vi säljer.

Cyklar finns i olika storlekar. Och de är väldigt justerbar. Detta säkerställer komfort och att du är i fullständig kontroll över din cykel för säkerheten. Det finns många variabler också: Om du behöver en mjukare sadel, vi sätter en på. Vårt mål är att göra din nya cykel så bekväm att cykla som möjligt.3. Vi tillåter att man får test cykla.
Hur vet du om den nya cykeln är rätt för dig? Det bästa och sannaste sättet att bedöma en cykel är genom att ta en test cykla den. Cykla ner på gatan och växla genom växlarna. Känn hur ramen passar dina ben och armar. Prova bromsarna. Stå upp och klättra. Är cykeln bekväm, lätt att trampa, smidig? Är det tyst? Gillar du cykla den? Gör några mentala anteckningar och återvänd till vår butik för att prova några andra. Vi är glada att du kan jämföra cyklar och få en känsla så att du hittar den perfekta cykeln.4. Varje ny cykel inkluderar med sig en kostnadsfritt service.

Som vi vet så kräver cyklar underhåll. En av de viktigaste tjänsterna är den första servicen, vilket beror på när du har cyklat din nya cykel för ett par veckor. Under denna tid kan kablar sträcka, kan ekrarna lossnar och justeringar kan komma att ändras. Så att din nya cykel kan cyklas rätt och så länge som möjligt, erbjuder vi en gratis service där vi noggrant kontrollera alla system (en 300 till 500kr värde, beroende på det arbete som behövs).5. Alla våra cyklar är garanterad.

Vi står bakom varje cykel vi säljer. Om något går fel, ta med den in och vi tar gärna itu med det.

6. Våra cyklar erbjuder bra kvalitet, längsta livslängd och bästa andrahandsvärde.


Du får en bra cykel kvalitet, och om du skulle bestämma dig för att uppgradera, så kommer du att kunna sälja cykeln till ett bra pris.
7. Vi har alla de bästa tillbehören för att gå med din nya cykel.
Vår butik är laddad med förstklassiga tillbehör och utrustning såsom hjälmar, lås, pumpar, datorer och massor av andra godsaker för att hjälpa dig njuta av att cykla.


Vi ser fram emot att träffa dig snart!