Slideshow Image 1
Slideshow Image 3
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3

SERVICE

Uppskattningar är alltid gratis
När du för in din cykel för service, börjar vi alltid med en gratis uppskattning av det arbete som behövs. En av vår service proffs kommer att diskutera din cykel med dig och noggrant förklara vad vi rekommenderar, och alltid respektera dina val och din budget.


Professionella människor, utbildning och verktyg
Vår servicepersonal är professionellt utbildad och certifierad att arbeta på alla cyklar märken och modeller, inte bara de vi säljer. Så, oavsett om det är en liten eller ett större arbete så kan ni alltid lita på oss att göra jobbet rätt första gången, varje gång.Drop-in är välkomna

Du kanske förbereder dig för en cykel tur och upptäckte att ett däck har gått platt? Eller när du väl cyklar så får du problem med cykeln? Då kan du bara komma in till vår cykelverkstad. Om vi ​​kan fixa det på plats, så kommer vi göra det. Och om vi skulle behöva mer tid så kommer vi att meddela dig när du kan komma tillbaks för att plocka upp cykeln. Kom in, ring eller maila oss så vi kan göra dem viktiga reparationer eller justeringar och få dig på din cykel så fort som möjligt.